Szolgáltatásaink röviden

Kerttervezés
...

Kerttervezés

A kerttervezés folyamata a következőképp zajlik: Az első személyes találkozás alkalmával megbeszéljük, mit szeretne pontosan, elkérjük, vagy lemérjük a beépítési terület adatait, hogy elkészíthessük a leendő kert vázlatterveit, mely egy alaprajz vázlatból, esetleg tömegvázlatból áll. Ez adja az alapot az Ön egyéni igényeinek megvalósításához. A vázlatokból a közös munka során kialakítjuk a végleges koncepciót és megteremtjük az Ön által elképzelt környezetet.

Kertépítés
...

Kertépítés

A felhasználandó növényanyag kiválasztásakor össze kell hangolni a felhasználás célját, a telepítés helyének klimatikus viszonyait, a talajadottságokat a fa- és cserjefajok, fajták igényeivel. A helyes kiválasztás és a növény igényeinek ismerete nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az eltelepített növény idővel teljes szépségében díszítse kertjét. Fontos, hogy az egyes fajok összhangban legyenek egymással, mind szín, mind alak szempontjából.

Kertápolás
...

Kertápolás

Fűnyírás, kaszálás - Javasolt 4-10 naponként elvégezni a növekedés mértékétől, az évszaktól és a használattól függően. Fontos, hogy éles, jól karbantartott fűnyírót használjunk. A gyűjtőkosár használatával elkerülhetjük az úgynevezett gyepfilc kialakulását. Nem szabad túl mélyen kaszálni, mert a fű növekedési, elágazási pontjait sértjük és hosszú időre kopasz foltok csúfíthatják el gyepünket. A túl magasra hagyott fű kiritkul, fogékonyabb a gombás fertőzésre. Kaszáláskor a fű hosszának 1/3-át távolítsuk el egyszerre.

Hívjon minket!

+36 (20) 590 5345

Küldjön üzenetet!

info@landscapedesign.hu

Kérjen árajánlatot!

Árajánlat kérés