Rólunk

A Landscape Design Kft. 2010-ben alakult családi vállalkozásként. A cég erőssége, hogy több tíz éves szakmai tapasztalat, kertészeti tevékenység áll az alapítók mögött. Kertész családként legfőbb célkitűzésünk, hogy megbízásaink teljesítése a lehető legmagasabb színvonalon történjen. Cégünk alapító tagjai kivétel nélkül kertészmérnök végzettségűek.

Munkáink során nagy hangsúlyt fektetünk az előkészítésre. Meggyőződésünk, hogy napjainkban kizárólag a megfelelő műszaki tartalommal és szakmai háttérrel rendelkező megoldások, ajánlatok lehetnek versenyképesek a Megrendelők számára. Elhivatottságunknak érezzük, hogy segítsük Megrendelőinket az apró ötletek kigondolásától egészen a kertek, zöldfelületek igényes, hosszú távú karbantartásáig. Cégünk tevékenységi köre ezért átfogó. Az előkészítéstől a különböző kertépítészeti tervek készítésén, kivitelezési munkákon át, egészen a kertápolási munkákig terjed.

Munkatársaink

Már a kezdetektől törekedtünk arra, hogy minél átfogóbb tevékenységi kört tudjunk magunkénak. Ehhez olyan, ambiciózus szakemberek alkalmazására, képzésére volt szükség, akik a legkreatívabb, legkülönfélébb munkákat is felelősen el tudják végezni.

Cégünk kiterjedt kapcsolatokat ápol öntözéstechnikai szakemberekkel, díszműkovács- és lakatosmesterekkel, kőművesekkel, burkolókkal, asztalosokkal, ácsokkal, vízgépészeti szakértőkkel, profi favágókkal, tervezőkkel. Cégünk szerves részét képezi a naprakész tudással rendelkező, precíz fiatalokból – egyetemistákból, illetve szakirányú végzettséggel, tapasztalatokkal rendelkezőkből – álló csapat, mely elhivatottságának tekinti a munkák profi, minőségi elvégzését.

Lisztes Tamás
Lisztes Tamás

táj- és kertépítész mérnök MSc

Lisztes János
Lisztes János

okleveles kertészmérnök

Homor Mónika
Homor Mónika

okleveles kertészmérnök

Hívjon minket!

+36 (20) 590 5345

Küldjön üzenetet!

info@landscapedesign.hu

Kérjen árajánlatot!

Árajánlat kérés